Buthler Dan En nästan vanlig man + M P3-spelare

Buthler Dan En nästan vanlig man + M P3-spelare
Buthler Dan En nästan vanlig man + M P3-spelare
Beskrivning av Buthler Dan En nästan vanlig man + M P3-spelare

Digibok – En perfekt kombination med en bra ljudbok i MP3-format inklusive MP3-spelare hörlurar och batterier bara att sätta igång och lyssna så fort du har produkten i din hand!

När miljonkonton sex och kokain inte längre är nog…

Christopher Silfverbielke är stjärnmäklare i Stureplans finansvärld. Beundrad och avundad men helt känslokall och hänsynslös under den charmfulla ytan. Van att få vad han vill. Och vem han vill. Men miljonerna och framgångarna är inte nog. Han kräver mer mycket mer. Något nytt som kan ge honom spänning i livet.

Hans Ecker är Christophers bäste – och kanske ende – vän. På väg att motvilligt dras in i ett seriöst förhållande med Veronica men inte beredd att släppa det ljuva livet med champagne brudar och kokain.

Johannes Kruut är rikemanssonen som på nåder får vara med i gänget ivrig att platsa och bra att ha till hands när krognotorna blir för höga.

När miljonkonton champagne sex och kokain inte längre är nog går de tre männen över gränsen i sin jakt på spänning och njutning. Med Silfverbielke som manipulerande hjärna ger de sig in i en kriminalitet som trappas upp alltmer och resulterar i mord. Katt-och-råtta-leken mellan kommissarie Jacob Colt och trion blir kicken som Silfverbielke letat efter beviset på hans överlägsenhet.

Författarduon Dan Buthler och Dag Öhrlund väckte stor uppmärksamhet med sin ­förs­ta bok Mord.net som kom ut 2007 och har översatts till flera språk.

Lyssna direkt – Ljudbok och spelare i ett!

Digiboken är en låst spelare med en förladdad ljudbok med mycket hög kvalitet både på ljud och produkt.
Enkla handhavande med få knappar och ett enkelt menysystem. I displayen finner man information om batteristatus titel tider författare m.m.
I Digiboken kan man även lagra bokmärken ändra hastighet på uppspelningen och ställa insomningstimern.
Med sitt lilla mått höjd på ca 9 cm och bredd på ca 5 cm ryms den enkelt i fickan – storlek som ett betal/kreditkort.
Uppspelningstiden är ca 20 timmar med en laddning batterier.
Digiboken levereras med 4 st AAA batterier hörlurar halsrem och manual i en hårdplastbox med stötsäker innerbox.

Läs mer om Buthler Dan En nästan vanlig man + M P3-spelare...


Sök bästa pris på Buthler Dan En nästan vanlig man + M P3-spelare hos: