Bukowski Charles Historier Från Ingenstans

Bukowski Charles Historier Från Ingenstans
Bukowski Charles Historier Från Ingenstans
Beskrivning av Bukowski Charles Historier Från Ingenstans

Charles Bukowski är en av Amerikas stora kultförfattare och översatt till tolv språk däribland svenska. Den första romanen Factotum gavs ut i Sverige 1979. Sedan dess har det kommit ut ytterligare elva böcker på svenska både romaner noveller och dikter.

Historier från ingenstans är en novellsamling som Charles Bukowski skrev på 70-talet samtidigt som han för en större publik i USA slog igenom som författare. Nu har hans svenska översättare Einar Heckscher reviderat sin tjugo år gamla översättning och novellerna ges ut på nytt i denna pocketutgåva. Det är 27 stycken om människors liv på amerikanska bakgårdar. Knappt med pengar dåligt vin förluster på travbanan medlidande kvinnor ja livet drabbar med full kraft Bukowskis persongalleri. När några novelltitlar: Mördarna Stake Ingen väg till Paradiset Vad som tog livet av Dylan Thomas.

Bokens efterord är skrivet av Crister Enander författare och journalist som gjort många författarporträtt i både bokform och tidskrifter bland annat i Tidningen Boken. I yngre år var Crister Enander som många av sina generationskamrater en flitig Bukowskiläsare. Här ett citat ur efterordet:
Det är de utslagna och utfrusna de avskydda och föraktade som Charles Bukowski skriver om. Det är hans värld. Det är hans människor; det folk han delar dagar och vinare med.

Läs mer om Bukowski Charles Historier Från Ingenstans...


Sök bästa pris på Bukowski Charles Historier Från Ingenstans hos: