Brustad Sturle Anarchy In Åmot

Brustad Sturle Anarchy In Åmot
Brustad Sturle Anarchy In Åmot
Beskrivning av Brustad Sturle Anarchy In Åmot

När punken kom till byn

Anarchy in Åmothandlar om livet men mest om ett punkbands uppgång och fall i det lilla landsbygdssamhället Åmot. Berättaren är Hans Petter mera känd som HP.

När Anarchy in the U.K. med Sex Pistols dånar genom högtalarna på idrottsplatsen blir det upptakten till en intensiv tid. Hans Petter mera känd som HP och Perry bildar ett punkband. Att lära sig spela får de göra senare.

HP blir förförd av Gunhild och utan att han riktigt vet hur det har gått till har han fått sin första flickvän. Hans far försöker tala allvarligt om framtiden men han vill satsa allt på bandet. Det går bättre och bättre fansen flockas kring dem och till slut får de spela in en skiva. Livet leker.Ända tills

Anarchy in Åmot flödar över av berättarlust och ungdomlig livsaptit. Den är fylld av humor och vemod uppror och livsglädje och den är fullständigt avväpnande. Läsaren kan inte annat än kapitulera.

Sturle Brustad är uppvuxen i Åmot i Buskerud och studerade sedan till civilekonom i Bergen. Han är numera bosatt i Oslo och spelar fuzzbas på lediga stunder. Hans debutbok Anarchy in Åmot hyllades av kritiken och älskades av läsarna.

Läs mer om Brustad Sturle Anarchy In Åmot...


Sök bästa pris på Brustad Sturle Anarchy In Åmot hos: