Brunton Paul Vägen Till Överjaget 1

Brunton Paul Vägen Till Överjaget 1
Brunton Paul Vägen Till Överjaget 1
Beskrivning av Brunton Paul Vägen Till Överjaget 1

Är vi något mer än kropp tankar och känslor? Gåtan människan kan verka outgrundlig. Men genom att metodiskt utforska oss själva kan vi finna nyckeln både till vår egen verklighet och universums.

I boken dokumenteras och fördjupas den analytiska metod som författaren presenterar i boken Den hemliga vägen. Steg för steg lämnar vi okunnighet och illusioner bakom oss.

Författaren tar oss med på en forskningsresa i vårt eget inre där vi får lära oss koncentration och där det ifrågasättande intellektet används som ett känsligt instrument.

Paul Bruntons självanalytiska metod är djupt förankrad i den universella verkligheten. Sökaren binds inte till någon religiös tradition och inte heller till någon sekt kult eller -ism. Sanningen har sin egen kraft. Den ger oss livsglädje skingrar vår okunnighet och ger oss styrka att övervinna svagheter och brister.

I boken får vi rikligt med material för självanalys. Där läggs grunden för de praktiska övningar som överbryggar klyftan till den inre verkligheten i Vägen till Överjaget del 2.

En studiehandledning skriven av Anna Bornstein finns tryckt i boken.

Ur innehållet: Gåtan människan Den fysiska kroppen Känslan Tanken Från tidsmedvetande till evighetsnu Genialitetens utveckling

Läs mer om Brunton Paul Vägen Till Överjaget 1...


Sök bästa pris på Brunton Paul Vägen Till Överjaget 1 hos: