Brunk Holmqvist Karin Sirila Gentlemän Sökes

Brunk Holmqvist Karin Sirila Gentlemän Sökes
Brunk Holmqvist Karin Sirila Gentlemän Sökes
Beskrivning av Brunk Holmqvist Karin Sirila Gentlemän Sökes

Sirila gentlemän sökes. Vi är två ensamstående damer 81 och 79 år varav en är lite halt. Vi söker var sin manlig vän. Vi vill gärna att ni bor i Tomelilla eller dess närhet och har bil så ni kan köra oss till Kivik när fruktträden blommar. / Sista försöket /.

Nu börjar äventyret! Alma och Margit vet inte riktigt vad sirila betyder men det ser bra ut i kontaktannonsen och nu väntar de ivrigt på svar. I väntan på trevliga män vänder Alma och Margit upp och ner på Solgläntans äldreboende där de bor temporärt. Deras hus ska jämnas med marken av Tomelilla kommun och i väntan på lägenheter bor de på pensionärshemmet. Där väntar utmaningar: Den bitska föreståndaren Ulla vet inte vem hon tampas med när hon trilskas med damerna och oppositionsrådet Kjell får också sina fiskar varma. Gamla damer sitter inte där man sätter dem!

Om författaren

Karin Brunk Holmqvist tillhör idag våra populäraste underhållningsförfattare med böcker som Potensgivarna Rapsbaggarna och Villa Bonita. Hon har varit verksam som trollkarl mannekäng politiker revyprimadonna och statist i Hasse & Tage-filmerna och är mycket populär som föredragshållare.

Läs mer om Brunk Holmqvist Karin Sirila Gentlemän Sökes...


Sök bästa pris på Brunk Holmqvist Karin Sirila Gentlemän Sökes hos: