Brown Dan Inferno

Brown Dan Inferno
Brown Dan Inferno
Beskrivning av Brown Dan Inferno

Varje gång Dan Brown levererar en ny roman överraskar han. Som historieberättare har han förmågan att ta med läsarna på ett andlöst spännande äventyr in i en mystisk värld av symboler och hemliga koder på samma gång som han lär oss något nytt.

I hjärtat av Italien dras Robert Langdon Harvardprofessor i symbolik in i en skakande värld med center i en av historiens mest varaktiga och mystiska litterära mästerverk – Dantes Inferno. Langdon brottas med en sinnrik gåta som åter igen drar honom in i ett myller av klassisk konst hemliga gångar och futuristisk vetenskap.

Denna gång är han inspirerad av Dantes Inferno:
Även om jag läste Dante som ung student var det inte förrän nyligen då jag gjorde efterforskningar i Florens som jag kom att förstå den enorma betydelse som Inferno har haft ända in i vår tid säger Dan Brown.
I denna nya spänningsroman återigen med Robert Langdon i huvudrollen återvänder Dan Brown till det gamla Europas hjärta och till de sammanhang som fascinerade redan i hans stora succé Da Vinci-koden.
Da Vinci-koden är en av de största bästsäljarna någonsin med 81 miljoner sålda böcker världen över. Den är en av de tio mest lästa böckerna tillsammans med Bibeln Harry Potter-serien och Borta med vinden.
Dan Browns senast utkomna bok Den förlorade symbolen (2009) sålde en halv miljon exemplar bara i Sverige.

Översättare: Lena Karlin och Peter Samuelsson

Läs mer om Brown Dan Inferno...


Sök bästa pris på Brown Dan Inferno hos: