Bozza Anthony Slash

Bozza Anthony Slash
Bozza Anthony Slash
Beskrivning av Bozza Anthony Slash

Nu kommer äntligen den bästsäljande biografin av Slash som ljudbok.

Efter att ha varit en av frontfigurerna i ett av världens största rockband är Slash den mest mytomspunne gitarristen någonsin. Från det att han för första gången höll en gitarr i sina händer har han levt ut rock n´rollmyten till hundra procent.
Så fort Slash kunde sätta ihop några ackord och solon kände han att han ville vara med i ett rockband och tillsammans med fyra likasinnade killar blev drömmen verklighet. Guns N´Roses – ett av de största banden genom tiderna hade bildats. Skitiga vildsinta och lika genuint äkta som gatorna de växt upp på kämpade de sig till den absoluta toppen med flera banbrytande album. Och Slash blev snabbt en rockikon med sina karaktäristiska drag och råa musikstil.

Nu berättar han för första gången någonsin historien om hur bandet bildades hur de skrev musik som skulle definiera en hel era hur de överlevde galna världsvida turnéer hur de överlevde sig själva och hur allt sedan föll isär. Det här är en unik inblick i den skandalomsusade och skygge stjärngitarristens liv där Slash tar oss med på en berg-och-dalbanefärd genom framgångar drogmissbruk interna bråk och vilda turnéer.
I boxen medföljer dessutom en digital kopia av boken som du enkelt kan ladda ner till din läsplatta dator eller mobil

Läs mer om Bozza Anthony Slash...


Sök bästa pris på Bozza Anthony Slash hos: