Borg Martin Bättre Bilder / Natur & Landskap

Borg Martin Bättre Bilder / Natur & Landskap
Borg Martin Bättre Bilder / Natur & Landskap
Beskrivning av Borg Martin Bättre Bilder / Natur & Landskap

Vad händer när man kombinerar två passioner i ett intresse? Magi uppstår förstås. Att fotografera ger utlopp för kreativitet teknikintresse och känslor. Naturen ger själen andrum återhämtning och påfyllning av energi. Att fotografera i naturen är följaktligen en svårslagen upplevelse. I den här boken delar naturfotografen och skribenten Martin Borg med sig av annars svårvunna insikter och utsikter i form av 71 texter och bilder om allt från konkreta hemliga knep till vad det kan innebära att vara naturfotograf.

Dra på dig stövlarna greppa kameran. Och kom inte hem igen förrän du har bärgat magiska ögonblick.

Recension

Här delar författaren med sig av sina erfarenheter som naturfotograf i en inspirerande handbok. […] Författaren ger oss både konkreta tekniska tips och mer abstrakta funderingar kring natur och naturfoto. I 71 texter och bilder får vi lära oss knep för att fånga motiven i naturen på bästa sätt eller förstå naturfotografens sätt att tänka. Texterna är lättlästa. Språket är rakt och tydligt. Bilderna håller hög klass och utgör inspiration och exempel för de olika tipsen. För varje bild finns tekniska uppgifter som slutartid bländare brännvidd och eventuella filter. Boken passar både nybörjare och erfarna amatörfotografer. (Bibliotekstjänst häftepos 11110196 lektör Tom Hermansson Snickars)

Om författaren

Martin Borg föddes 1968. Martin är uppvuxen i Karlshamn och bosatt i Lund med omnejd sedan 1989. Han utbildade sig först till grundskollärare i matte och NO-ämnen och jobbade som detta i sju år innan fotointresset tog över 2001. Han har också en magisterexamen i journalistik vid Lunds universitet och delar tiden mellan fotografering helst landskap natur och kultur och frilansskrivande inom vitt skilda ämnen för fackpress tidningar och tidskrifter. Är ansluten till bildbyrån Scanpix/Bildhuset och medlem i PhotoNatura och har tidigare tillsammans med Håkan Sandbring gett ut böckerna Öland ljus hav alvar Skåne känsla och horisont och Besöksguide Skåne. Martin är gift med Catarina och har två barn i förskoleåldern.

Om serien Bättre bilder

Bättre bilder är en serie handböcker för alla digitalfotografer från nybörjare till proffs. Böckerna i serien ger inspiration och de smartaste knepen om hur man bäst fångar olika slags motiv och utnyttjar den senaste tekniken. Läs mer på DEXT.se.

Läs mer om Borg Martin Bättre Bilder / Natur & Landskap...


Sök bästa pris på Borg Martin Bättre Bilder / Natur & Landskap hos: