Boman Gunilla Huskurer Och Helhetsterapi

Boman Gunilla Huskurer Och Helhetsterapi
Boman Gunilla Huskurer Och Helhetsterapi
Beskrivning av Boman Gunilla Huskurer Och Helhetsterapi

Huskurer och helhetsterapi

av Gunilla Boman

Det här är en reviderad utgåva av boken som kom ut första gången 1989 på ICA bokförlag. Boken handlar om att hitta ’nya’ vägar till hälsa balans och harmoni eller helt enkelt att börja leva enligt naturlagarna igen så som människor gjorde förr. Den bygger på 27 intervjuer om bl.a. luften vattnet jorden osynliga störningsfält varför vi blir sjuka mat som medicin örter kosttillskott näringsterapi homeopati hydroterapi magnetterapi meditation musikavslappning och färghealing samt innehåller en mängd huskurer och goda råd som rör hälsan.

Sidantalet hör ökat med 70 sidor dvs. från 320 till 392 sidor! Materialet har uppdaterats några avsnitt har utgått och andra har tillkommit. Nya intervjuer har gjorts om hälsa och tankens kraft om näringsterapi och den nya tidens sjukdomar om modern magnetterapi musikavslappning aromaterapi och qigong.

Boken bygger på 27 intervjuer som gjorts av Gunilla Boman som även skrivit övrig text förutom avsnitten Om sambandet med naturens väsen som skrivits av Mariana Stjerna Meditation och affirmationer av Eva Jagrell samt Elisabeths bästa hurskurer och Tjugo svenska medicinalväxter som skrivits av Elisabeth Hoppe.

Läs mer om Boman Gunilla Huskurer Och Helhetsterapi...


Sök bästa pris på Boman Gunilla Huskurer Och Helhetsterapi hos: