Bolton Sharon J Rov

Bolton Sharon J Rov
Bolton Sharon J Rov
Beskrivning av Bolton Sharon J Rov

ROV

Tora Hamilton är en främling i sitt nya hem de avlägsna och vindpinade Shetlandsöarna. När hon gräver i torvjorden på sin gård stöter hon på ett perfekt bevarat lik kroppen av en ung kvinna. Vid första anblick flera hundra år gammal och bevarad i myren intressant men inte ovanligt. Men snart upptäcks att kroppen inte varit begraven länge. Kvinnans hjärta har brutalt avlägsnats och hon dödades bara några dagar efter att hon fött barn. Eftersom Tora själv är förlossningsläkare blir hon besatt av vad som hänt kvinnan och studerar folkbokföringen och forskar i de lokala sägnerna och upptäcker en koppling till en urgammal legend och uppdagar en samling mörka hemligheter – hemligheter värda att mörda för.

Alla omkring henne försöker desperat hindra hennes efterforskningar. Är deras oro äkta? Kanske för snart verkar det som om någon vill se Tora ute ur bilden för gott. Hon kan inte lita på någon inte ens de som borde stå henne närmast.

Inte förrän de sista sidorna kan man känna sig säker. Deckarälskare ni bara måste läsa denna!Kristina Simar

S. J. Bolton har förmodligen inte gjort sig populär bland invånarna på Shetlandsöarna med denna utmärkt sammansatta intensivt spännande debutroman om det inte är genom att ha ökat turismen. Rov är ungefär som en Stepfordfru som får Rosemarys baby tillsammans med The Wicker Man. Denna debut kommer att bli en välförtjänt bästsäljare…ett mästerverk./The Times


Läs mer om Bolton Sharon J Rov...


Sök bästa pris på Bolton Sharon J Rov hos: