Bli ett – vara två

Bli ett – vara två
Bli ett – vara två
Beskrivning av Bli ett – vara två

Jag är kär i en mycket äldre man. Jag är 29 och han är 54. Vi har varit tillsammans i över ett år nu, men jag skäms över hans ålder. ’ ’ Vi ska gifta oss och funderar över hur vi ska göra med vår ekonomi. ’ ’ Jag tror att min man är otrogen. Jag har haft det på känn förut men hade inga bevis. ’ I många år har Christina Halldorf svarat på läsarbrev i tidskrifterna Svenska Journalen och Du&Jag. Förälskelsetider, vardagsliv, barnbekymmer, ålderskriser och skilsmässotankar alla skeden finns med i Christinas kloka och insiktsfulla råd omkring utmaningarna att bli ett men ändå vara två. Christina Halldorf är leg psykoterapeut och handledare med existentiell inriktning och har också under många år arbetat med familjerätt och familjerådgivning. Hon har i många år svarat på läsarfrågor i Svenska Journalen och Du&Jag och driver numera egen praktik i Linköping.

Läs mer om Bli ett – vara två...


Sök bästa pris på Bli ett – vara två hos: