Björkman MichaelÖl och vänner – Den härliga…

Björkman MichaelÖl och vänner – Den härliga…
Björkman MichaelÖl och vänner – Den härliga…
Beskrivning av Björkman MichaelÖl och vänner – Den härliga…

God mat och god dryck är njutbart var för sig men när de samspelar blir helhetsupplevelsen större; ett plus ett kan bli tre. Att söka rätt kombination handlar inte om snobbism utan om att försöka finna den ultimata upplevelsen vare sig det handlar om enkel vardagsmat eller en lyxig lördagsmiddag med vänner. Med dagens stora utbud av öltyper är det lätt att hitta goda kombinationer oavsett om det står torsk med äggsås fransk köttgryta eller något kryddstarkt thailändskt på bordet. Boken ger dig ett enkelt verktyg för att välja det bäst lämpade ölet till din middag och 80 läckra och lättlagade recept på rätter som passar till olika slags öl från milt till smakrikt. Ölets enastående förmåga att gifta sig med maträtter beror på den stora aromatiska bredden. Med utgångspunkt från smakrikedom och färg väljer du enkelt rätt sorts öl till såväl kantarelltoast som coq au vin lammkebab och isterband. Med sin beskrivning av öltyper utifrån smak doft och färg ger Öl och vänner en unik nyckel till den perfekta kombinationen av öl och mat.

Magnus Svensson är kreativ ledare för sommelierutbildningen på Restaurangakademien. Han är kock och sommelier och har enfil kand i måltidskunskap. Sin kunskap om mat och dryck förmedlar han som författare matkonsult tv-kock och radiopratare.

Michael Björkman är sommelier och köksmästare med passion för helhetsupplevelser. Han har arbetat på ett flertal toppkrogar i Stockholm men även i London och i Spanien.

Läs mer om Björkman MichaelÖl och vänner – Den härliga…...


Sök bästa pris på Björkman MichaelÖl och vänner – Den härliga… hos: