Bieber Justin Bara början

Bieber Justin Bara början
Bieber Justin Bara början
Beskrivning av Bieber Justin Bara början

Justin Bieber har dominerat populärkulturen och de sociala medierna i mer än två år med en försäljning på drygt 15 miljoner album runt om i världen. Han har fler än 43 miljoner fans på Facebook fler än 21 miljoner följare på Twitter och mer än 27 miljarder visningar på YouTube vilket gör honom till den populäraste artisten någonsin på YouTube.

Bara början är Justins andra bok efter den internationella storsäljaren Min historia

Jag vill dela min berättelse med andra för att visa att om du tror tillräckligt mycket på dig själv och på vad du kan uppnå så är allting möjligt.

De senaste åren har jag rest runt i världen från Tel Aviv till Tokyo. Det har varit fantastiskt och det är svårt att förstå att för inte så länge sedan sjöng jag på gatorna i Stratford i Ontario i Canada. Jag kan ärligen säga att allting är möjligt alla kan förverkliga sin dröm och varje dag är en gåva.

Vart jag än åker möts jag av så mycket kärlek. Det handlar om er mina fans och därför tillägnar jag den här boken till alla som kommit för att sjunga med. Jag vill dela mina berättelser om turnélivet med er. Jag ger er ett personligt passerkort till min värld från de galna höjdpunkterna på scenen till de värdefulla stillsamma ögonblicken med mina vänner och min familj.

Turnélivet har tagit på krafterna men det har alltid gett mig så mycket och alltid varit fantastiskt. Det är otroligt så mycket som har hänt och ändå är detta bara början. – Justin Bieber

Läs mer om Bieber Justin Bara början...


Sök bästa pris på Bieber Justin Bara början hos: