Bergström Bo Tala Om Bilder! – Tekniskt Och …

Bergström Bo Tala Om Bilder! – Tekniskt Och …
Bergström Bo Tala Om Bilder! – Tekniskt Och …
Beskrivning av Bergström Bo Tala Om Bilder! – Tekniskt Och …

Fotografisk teknik och kommunikation tycks leva i skilda världar. Fotografiet får märkligt nog ofta sin tekniska gestaltning utan kommunikativa överväganden. Samtidigt utnyttjar inte kommunikatörer digital bildbehandling till fullo och går därmed miste om möjligheten till förstärkta bilder och budskap. Tala om bilder! den första i sitt slag för bildteknikern och bildkommunikatören samman.

Boken bygger på 49 samtal kring 49 fotografier nyhets- och reklambilder såväl som dokumentära bilder utifrån teknik och kommunikation. Tonen är ledig och personlig och här förmedlas mycket kunskap många insikter för att inte tala om alla tips och råd. I bokens senare del finns ett lexikon med beskrivningar och förklaringar till teorier begrepp samt arbetssätt.

Boken vänder sig till fotografer amatörer bildälskare och medieintresserade alla som vill öka möjligheten att nå fram med sina fotografier tekniskt och kommunikativt.

De spännande och medryckande bildsamtalen har förts mellan Bo Bergström och Stefan Ohlsson. Bo Bergström är creative director och har arbetat på ett flertal reklambyråer. Han föreläser om visuell kommunikation och bildkommunikation på universitet högskolor reklam- och designskolor samt inom näringslivet. Han är dessutom författare till ett tiotal fackböcker varav en finns utgiven på åtta språk. Stefan Ohlsson är fotograf och utbildar i digital bildbehandling i en mängd olika sammanhang. Han producerar även fotografiska utställningar för många av landets mest namnkunniga fotografer skriver om fotografisk teknik i ett flertal tidskrifter och har författat flera böcker om fotografisk teknik.

Läs mer om Bergström Bo Tala Om Bilder! – Tekniskt Och …...


Sök bästa pris på Bergström Bo Tala Om Bilder! – Tekniskt Och … hos: