Berggren Annika Vandringsturer På Kungsleden…

Berggren Annika Vandringsturer På Kungsleden…
Berggren Annika Vandringsturer På Kungsleden…
Beskrivning av Berggren Annika Vandringsturer På Kungsleden…

Vandringsguide för Kungsleden praktisk att ta med på vandringen!

Det här är en vandringsguide över den norra delen av Kungsleden från Abisko till Kvikkjokk en guidebok som ger dig en försmak av det som väntar dig och berättar om allt du behöver veta för att få en så bra och njutningsfull vandring som möjligt.

Kungsleden denna omtalade klassiska vandringsled är perfekt för nybörjare och bra utgångspunkt för dem som söker fler fjällupplevelser. Bitvis är den mycket vältrampad bitvis mindre besökt där den söker sig fram genom fjällen från Abisko i norr till Hemavan i söder. Den går längs mäktiga dalgångar ibland tvärs över dem och några enstaka gånger letar sig Kungsleden upp genom pass och över fjäll hela tiden genom ett storslaget landskap där du är omgärdad av mäktig och föränderlig natur som bitvis tar andan ur dig.

Du får också mängder av tips om både utrustning mat boende logistik och om saker som gör din vandring njutningsfullare och till ett minne för livet. Boken är rikligt illustrerad med inspirerande bilder och tydliga kartor.

Boken är skriven av Annika Berggren välkänd frilansskribent inom friluftsområdet med många publicerade artiklar bakom sig. Alla foton i boken är tagna av en av våra mest kända friluftsfotografer Håkan Hjort.

Praktiskt fickformat: 120×170. Hållbar bindning med tråd och flexband. 160 sidor.

Läs mer om Berggren Annika Vandringsturer På Kungsleden…...


Sök bästa pris på Berggren Annika Vandringsturer På Kungsleden… hos: