Bennett Alan Snusk – Två Osedliga Berättelser

Bennett Alan Snusk – Två Osedliga Berättelser
Bennett Alan Snusk – Två Osedliga Berättelser
Beskrivning av Bennett Alan Snusk – Två Osedliga Berättelser

Ett måste för alla som älskade Drottningen vänder blad.
Mrs Donaldson är nybliven änka och inte helt missnöjd med det. Hon drygar ut kassan med att agera inför studenterna på läkarutbildningen. Med påtaglig dramatisk talang spelar hon ibland orolig hustru men oftast vårdsökande med svårdiagnostiserade sjukdomar.
Ändå räcker inte pengarna och hon tar emot ett studentpar som hyresgäster. När Andy och Laura får svårt att betala hyran kommer de med ett okonventionellt förslag på hur de ska göra rätt för sig. Och mrs Donaldson som blivit duktig på att hålla masken är genast med på noterna.
Och funderar hon ger inte den upplevelsen rentav lite mersmak?

I den andra berättelsen kommer den fåfänge dumdryge Graham oupphörligen till korta gentemot sin hustru den oansenliga men klyftiga och framför allt rika Betty. Men även om han är nygift vore det väl synd att avstå från den där läckre Kevin eller Toby eller hette han Gary? tycker Graham som snubblar sig in i en utpressningsknipa. Till slut räddas han ur den av sin fru. Förvisso utan att begripa ens det.

I Alan Bennetts historier utspelas oväntade sängkammarberättelser bakom medelklassgardinerna. Författaren serverar överraskande avbrott i vår triviala vardag genom något obestämt slipprigt. Allt berättas med ömhet ärlighet och elegans.

Läs mer om Bennett Alan Snusk – Två Osedliga Berättelser...


Sök bästa pris på Bennett Alan Snusk – Två Osedliga Berättelser hos: