Bauer Belinda Skuggsida

Bauer Belinda Skuggsida
Bauer Belinda Skuggsida
Beskrivning av Bauer Belinda Skuggsida

Skulle du veta att det var en mördare du hade framför dig om du såg honom i ögonen?

Shipcott mitt i vintern är ett samhälle med stark sammanhållning där ingen främling förblir obemärkt. Byns polis Jonas Holly blir därför i dubbel mening chockad när en äldre kvinna hittas mördad i sin säng. Hur kan någon ha tagit sig in och mördat henne utan att lämna några spår efter sig?

När utredningen övertas av en påstridig kriminalinspektör känner sig Holly snart åsidosatt. Ska hans första mordutredning vara över innan den ens hunnit börja? Och som om det inte vore nog är det någon i byn som anklagar honom för att tragedin har inträffat. Det verkar som om någon känner till vartenda steg han tar. Någon som tvivlar på hur han sköter sitt jobb.

När sedan ännu en mycket skör människa blir mördad övergår smädelserna i allvarliga hot. Förblindad av sin växande paranoia av oro för sin handikappade fru och av den evinnerligt fallande snön startar Jonas Holly sin egen desperata jakt på mördaren. Men hoten upphör inte och det gör inte heller morden.

BELINDA BAUER växte upp i England och Sydafrika. Hennes debutroman Mörk jord belönades 2010 med deckarvärldens mest prestigefyllda pris The Gold Dagger som delas ut av brittiska Crime Writers Association för årets bästa kriminalroman. Belinda Bauer bor i dag i Wales.

Läs mer om Bauer Belinda Skuggsida...


Sök bästa pris på Bauer Belinda Skuggsida hos: