Aynsley Carina Grannen From Hell

Aynsley Carina Grannen From Hell
Aynsley Carina Grannen From Hell
Beskrivning av Aynsley Carina Grannen From Hell

Lisa från Gävle reser till Koskenjärvi i norra Finland för att söka sina rötter. Det visar sig vara en inte helt enkel uppgift och de två semesterveckorna blir mer händelserika och livsavgörande än hon kunnat ana.

Förutom den romantiska och försiktiga Lisa träffar vi Maria – Lisas ständigt svärande och champagnesörplande barndoms-väninna Ilmari – den sirlige änkemannen drömprinsen Hannes – Marias sambo Vanja – en mycket olycklig men färgstark kvinna snygg-Martin – grannens son.

Sist men inte minst huka dig för Jari-Pekka Grannen from hell vars självpåtagna livsuppgift är att jävlas med allt och alla.

Detta är en romantisk förvecklingshistoria där Grannen from hell har alla fingrar med i spelet. Men vad är det egentligen för hemligheter som döljs innanför grannens egen ytterdörr?

Läsbonus – sex små berättelser:
Dynamitdammen
Arg – jag?
Takze pieklo!
Teodor
En berättelse med knorr
Samtal över en köksbänk

Carina Aynsley Gävle och Sundsvall gav ut bloggboken Ajj La Vjoo – 90 dagar i Nepal 2012. De senaste två åren har ett tjugotal av hennes noveller publicerats bland annat i Whip Medias antologier Bakom masken (2014) och Med pirrande mage och stapplande steg (2015).

Läs mer om Aynsley Carina Grannen From Hell...


Sök bästa pris på Aynsley Carina Grannen From Hell hos: