Axlander- Sundquist Håkan Kråkflickan

Axlander- Sundquist Håkan Kråkflickan
Axlander- Sundquist Håkan Kråkflickan
Beskrivning av Axlander- Sundquist Håkan Kråkflickan

En ny svensk thriller första delen i trilogin om Victoria Bergmans svaghet.

Psykoterapeuten Sofia Zetterlund utreder två klienter: Samuel Bai barnsoldat från Sierra Leone och Victoria Bergman en kvinna mitt i livet bärande på ett stort oläkt sår från barndomen. Två olika människor med samma problematik: de visar båda tecken på multipla personligheter.

Samtidigt hittas en ung pojke död i ett buskage. Kroppen är svårt sargad. Han är av utländsk härkomst och ärendet får låg prioritet då pojken saknar historia.
Kriminalkommissarie Jeanette Kihlberg och terapeuten Sofia ställs inför samma fråga: hur mycket lidande kan en människa utsätta andra för innan hon själv upphör att vara människa och blir ett monster?

När de två kvinnliga utredarna dras alltmer till varandra kommer svekets krafter att hota även äppelträdsidyllen i Gamla Enskede.
Kråkflickan är en stark spänningsroman som handlar om svek och vad sveket kan göra med oss människor. Kråkflickan är första delen i trilogin om Victoria Bergmans Svaghet.

Sagt om boken:
Ondska är bara förnamnet i den här skildringen…
Sydsvenskan

Man får skriva om vad sjutton som helst bara man gör det bra. Och det gör Eriksson/Axlander-Sundquist.
Dagens Nyheter

Kråkflickan imponerar som debutroman.
Arbetarbladet

Det här är första delen i en trilogi den andra delen kommer till våren. Jag vet inte hur jag ska kunna bärga mig för Kråkflickan slutar med en rejäl cliffhanger. Jag är imponerad.
Gefle Dagblad

Läs mer om Axlander- Sundquist Håkan Kråkflickan...


Sök bästa pris på Axlander- Sundquist Håkan Kråkflickan hos: