Att älska som en porrstjärna

Att älska som en porrstjärna
Att älska som en porrstjärna
Beskrivning av Att älska som en porrstjärna

En förtvivlad vidrig ärlig och vansinnigt vacker berättelse om hur Jenna Jameson blev det största namnet i porrindustrins historia. Boken är en tragisk och triumferande uppväxthistoria en freakig och lustig sexlek och en anmärkningsvärd avhandling om kvinnlig styrka – allt i ett.

I Att älska som en porrstjärna: En sedelärande berättelse berättar Jenna Jameson tillsammans med journalisten Neil Strauss om sitt liv. Om uppväxten på den sjaskiga undersidan av Las Vegas om sin tid som minderårig dansös på strippklubbar och om hur hon blev porrvärldens största stjärna. Historien rymmer övergrepp våldtäkt och mord men det är ingen simpel gråthistoria. Den är svart som natten och motbjudande realistisk men bitvis vansinnigt rolig. Porrindustrins nuvarande drottning berättar närgånget och uppriktigt om sexuella erfarenheter som räcker i flera livstider.

Jenna Jameson föddes som Jenna Massoli 1974 i Las Vegas. Hon är inte bara vår tids mest populära kvinnliga porrstjärna utan också den mest omtalade genom alla tider. Neil Strauss är journalist på New York Times och Rolling Stone och har skrivit två av de senaste årens mest omskriva och lästa biografier The Dirt tillsammans med Mötley Crüe och The Long Hard Road Out of Hell tillsammans med Marilyn Manson.

Läs mer om Att älska som en porrstjärna...


Sök bästa pris på Att älska som en porrstjärna hos: