Aspelin Mikaela Sänder På Tusen Kanaler – En…

Aspelin Mikaela Sänder På Tusen Kanaler – En…
Aspelin Mikaela Sänder På Tusen Kanaler – En…
Beskrivning av Aspelin Mikaela Sänder På Tusen Kanaler – En…

?Sänder på tusen kanaler? handlar om borderline. Den beskriver hur livet och vardagen rasar samman för att sedan sakta bit för bit byggas upp igen för en helt vanlig tjej med bra utbildning barn man och jobb.

En tjej som fungerat funktionellt och normalt tills diagnosen blommar ut och det hårda arbetet med att få pusslet att falla på plats.

Det är en krass skildring av dagens psykiatriska vård den tunna linjen mellan sjukt och friskt sanning och självkritik realism och drömmar. Ett svartvitt liv med sjukdomen som utlöser dramatiska och plågsamma händelser men även dagar som glöder av livsglädje och energi. Boken tar närgånget kompromisslöst och smärtsamt upp en mammas oerhörda dilemma i den djupaste och mest fasansfulla fasen av en depression: att vara tvungen att leva för att inte skada sina barn men innerligt tro att fortsatt existens skadar dem.

Den tar oss med på en hisnande färd mellan himmel och helvete blandad med en vardag vi alla kan identifiera oss med: Från Luciafirande på dagis till hängsnaror på låst psykiatrisk avdelning från frisörbesök till narkos innan elchocksbehandling från ett liv på stupet till en öppning en räddning en karta över vägen ut.

Delar av boken kan vara triggande för människor med borderline. Har du en dålig dag- lägg undan den tills du känner dig bättre! Hav hopp dock slutet är ljust!

Läs mer om Aspelin Mikaela Sänder På Tusen Kanaler – En…...


Sök bästa pris på Aspelin Mikaela Sänder På Tusen Kanaler – En… hos: