Arsan Emmanuelle Emmanuelle

Arsan Emmanuelle Emmanuelle
Arsan Emmanuelle Emmanuelle
Beskrivning av Arsan Emmanuelle Emmanuelle

I Bangkoks utlandskoloni blommar sensualiteten – både inom och utom äktenskapen mellan vänner och väninnor vita och lokalbefolkning. Miljöerna det utspelar sig i är lyxiga: klubbar barer badanläggningar och välbärgade hem.

Jean Emmanuelles make har lärt henne kärlekens fröjder och i den nya miljön förstår den unga fransyskan att utnyttja sin specialbegåvning i ämnet. Det börjar redan i flygplanet på väg till Thailand. Det fortsätter i hennes lekar med väninnorna i poolen och fullbordas när hon träffar italienaren Mario – en expert på kärlek.

Han förleder henne med sin erotiska njutningsfilosofi som de tillsammans omsätter i handling under en nattlig promenad till hemlighetsfulla kärleksnästen opiumhålor och fallostempel.

Emmanuelle är en frigjord erotisk berättelse där balansgången mellan förtryck och lust resulterar i en intensiv och gränsöverskridande resa in i det exotiska. Boken kom ut första gången 1959 och ligger till grund för en av de mest framgångsrika erotiska filmer som gjorts.EMMANUELLE ARSAN är pseudonym för makarna Marayat och Louis Rollet-Andriane. Till en början sades den enbart vara skriven av Marayat. Eftersom hennes make arbetade som fransk diplomat ville hon skydda hans identitet.

Läs mer om Arsan Emmanuelle Emmanuelle...


Sök bästa pris på Arsan Emmanuelle Emmanuelle hos: