Arhammar Joakim Content Marketing För Alla

Arhammar Joakim Content Marketing För Alla
Arhammar Joakim Content Marketing För Alla
Beskrivning av Arhammar Joakim Content Marketing För Alla

Lös dina affärsutmaningar öka försäljningen och vinn kundernas hjärtan med engagerande innehåll.

Content marketing är tillsammans med den digitala utvecklingen det största som hänt marknadsföringen sedan 60-talets kreativa revolution. Istället för att bombardera din målgrupp med reklam som den blir allt bättre på att undvika blir du en pålitlig kompis och en kunnig rådgivare som hjälper kunderna att lösa sina problem och se nya möjligheter.

Den här boken ger dig alla verktyg och all den kunskap du behöver för att lösa dina affärsutmaningar öka försäljningen och vinna kundernas hjärtan med hjälp av content marketing. Steg för steg får du lära dig om allt
ifrån planering och produktion av ditt innehåll till hur du får god spridning och sedan mäter effekten på bästa sätt. Hela tiden med konkreta och aktuella exempel från en rad branscher.

En ovärderlig handbok både för dig som ännu inte använt dig av content marketing och för dig som redan arbetar med metoden.

Joakim Arhammar är contentspecialist med tio års erfarenhet av att hjälpa några av Sveriges främsta varumärken med content marketing. Han är en framträdande röst inom utvecklingen av content marketing i Sverige och uppskattad föreläsare i ämnet.

Pontus Staunstrup är digital strateg med fokus på content marketing och sociala medier. Han har hjälpt många små och stora företag nå resultat med content marketing. Pontus är en ledande expert inom content marketing i Norden och föreläser regelbundet i ämnet.

Läs mer om Arhammar Joakim Content Marketing För Alla...


Sök bästa pris på Arhammar Joakim Content Marketing För Alla hos: