Andersson Roland Dans Biten

Andersson Roland Dans Biten
Andersson Roland Dans Biten
Beskrivning av Andersson Roland Dans Biten

Alla har vi våra speciella minnen från en festkväll med dansmusik. Många har träffat sin livskamrat på ett dansgolv. Andra minns en låt som gick direkt till hjärtat. I folkparker danspalats restauranger och på dansbåtar möter vi alltid glada musikanter.
Att vara dansbandsmusiker är dock mer än de glada mötena med en entusiastisk publik. Det betyder många mil i orkesterbussar upp- och nerpackning av tung utrustning och sömn på oregelbundna tider ett socialt liv som blir lidande.

I den här boken skildras berättelsen om 35 dansband. För många som går ut på dans är bara frontfigurerna välkända.
Här möter vi alla i banden.

Läs och kolla bilderna lär känna medlemmarna i ditt favoritband!

Barbados Bengt Hennings Black Jack Blender Bob Stevens Callinaz Canyons Chiquita Claes Lövgrens Deléns Dolbyz Donnez Drifters Grönwalls Fernandoz Jannez Jive Joyride Jontez Kindbergs Larz Kristerz Martinez Mats Bergmans Matz Bladhs Per-Håkans Sannex Scotts Stensons The Playtones Thoréns Titanix Tonix Wizex Voize Znits.

Bokens författare Roland Andersson har ett förflutet som journalist och redaktionschef på Blekinge Läns Tidning i Karlskrona.
I 20 år har han haft förmånen att regelbundet få skriva om dansmusik. Mötena med dansbandsmusiker har gett honom många fina upplevelser. Roland tillhör också den lyckliga skara som träffat sin kära livskamrat under en danskväll.

Läs mer om Andersson Roland Dans Biten...


Sök bästa pris på Andersson Roland Dans Biten hos: