Alonzo Michael Ge Aldrig Upp!

Alonzo Michael Ge Aldrig Upp!
Alonzo Michael Ge Aldrig Upp!
Beskrivning av Alonzo Michael Ge Aldrig Upp!

Brinnande Lasse Granestrand Dagens Nyheter
Bland det finaste jag läst Belinda Olsson Aftonbladet

Ge aldrig upp är en vacker och gripande skildring av den starka kärleken mellan far och son. Det är en berättelse om föräldraskap och en far som gör allt för att få tillbaka sin son. Det är en bok som inte lämnar någon oberörd.

I Ge aldrig upp berättar Michael Alonzo den förre sångaren i KSMB samt Stockholms negrer sin egen skakande historia. Det är berättelsen om hur han förälskar sig i och gifter sig med en kvinna som utåt sett är kärleksfull och god men som inom hemmets väggar snart visar sig var en kvinna som slår och misshandlar sin man. När hon senare väntar parets barn bestämmer hon sig för att hon inte vill ha Michael som far till barnet varpå hon kidnappar pojken och försvinner.

Naket och självutlämnande berättar Michael Alonzo om hur han av sonens mamma blir fråntagen rätten att träffa sin son. Och vi får därefter följa den svåra kampen för att få honom åter.

Michael Alonzo (f. 1960) var under åren 1977 till 1995 sångare i punkbandet KSMB samt Stockholms negrer. Under många år har han arbetat med mänskliga rättigheter och varit engagerad i kampen mot rasism. Sedan 2007 är Michael Alonzo ordförande i Pappa-Barn en organisation som verkar för barns rätt till sina båda föräldrar.

Läs mer om Alonzo Michael Ge Aldrig Upp!...


Sök bästa pris på Alonzo Michael Ge Aldrig Upp! hos: