Ali Monica Sommaren I Mamarrosa

Ali Monica Sommaren I Mamarrosa
Ali Monica Sommaren I Mamarrosa
Beskrivning av Ali Monica Sommaren I Mamarrosa

En ny färgstarkroman av författaren till Brick Lane

?I sin nya bok visar den överdådigt begåvade Monica Ali sin mångsidighet och sin bredd.? The New York Times BookReview
?? lika stilsäker som debuten ?? Helsingborgs Dagblad
? ? välskriven underhållning ? hög puls ? lättläst.? Hallands Nyheter

I den lilla byn Mamarrosa i Alentejo i Portugal drömmer den vackra Teresa om att resa ut i världen allra helst till London. Hon har ännu inte fyllt tjugo och det är meningen att hon ska gifta sig med en lämplig ung man från orten.

Familjen Potts kommer från England och har slagit sig ner i Mamarrosa för att livet flyter så stilla där. Men både mor och dotter är rastlösa och tillvaron blir inte enklare när deras landsman författaren Stanton skapar förvirring i deras liv.

Alla såväl inflyttade som infödda gamla som unga går och väntar på att det ska hända något i Mamarrosa och på olika sätt knyts deras öden samman. Med storartad inlevelse låter Monica Ali oss lära känna dessa människor deras hemliga önskningar och deras relationer till varandra.

?Monica Alis skildring av ett antal levnadsöden i en fiktiv by i Portugal är oavbrutet intressanta. Med ett stråk av smärta de allihop på feel good-dramats fyra grundpelare: trovärdighet intelligens värme och humor.? Göteborgs-Posten

Monica Ali är född i Bangladesh men kom till England som treåring. Hennes debutroman Brick Lane blev en dundersuccé som gjorde henne till en av Englands mest omtalade författare.

Läs mer om Ali Monica Sommaren I Mamarrosa...


Sök bästa pris på Ali Monica Sommaren I Mamarrosa hos: