Alderin Margareta Upptäckten

Alderin Margareta Upptäckten
Alderin Margareta Upptäckten
Beskrivning av Alderin Margareta Upptäckten

Margareta Alderin har skrivit en bok som är unik. Den skildrar i dagboksform hur hon steg för steg går in i det som inom psykiatrin kallas en psykos. Och hur hon sedan helt på egen hand tar sig ur detta tillstånd. Utan mediciner och andra ingrepp.

Eftersom skeendet inte avbryts utan får ha ett naturligt förlopp visar Margareta Alderin att det inte är frågan om en sjukdom. Författaren har aldrig betraktats som psykiskt sjuk eller undergått psykiatrisk behandling.

Denna extraordinära upplevelse visar sig vara en meningsfull händelse som ingår i en helhetssyn en upptäckt av en annan större ordning och har ett viktigt budskap både till personen själv och omvärlden.

Den som varit med om något liknande känner genast igen sig i Margareta Alderins beskrivning. De som läst hennes manus och själva varit stämplade som psykiskt sjuka har samtliga känt en oerhörd befrielse.

År av tvivel nedstämdhet självförnekelse och splittring har plötsligt förbytts i ett bejakande av de egna upplevelserna som meningsfulla och verkliga.
Maths Jesperson distriktsledamot för RSMH i Skåne

Det är så viktigt att någon verkligen LYSSNAR och försöker förstå. Din bok är ett vittnesbörd om den saken och skulle kunna ingå i kurslitteraturen för till exempel blivande läkare.
Margot Wallström vice ordförande i EU-kommissionen

Upptäckten är ett tankeväckande korrektiv till den bokstavskollriga enögda anslagsgynnade psykiatrin. Där patienten reduceras till en besvärande kemisk sammansättning.
Olof Buckard satiriker kulturjournalist predikant

När jag läste Maggies bok kändes det som Gökboet inifrån en befrielse. Indianhövdingen spränger väggen med tvättmaskinen.
Anders Carlberg VD och grundare av Fryshuset

Tack för den levande underbara och skakande Upptäckten.
Karin Johannisson professor i idé- och lärdomshistoria Uppsala universitet

Läs mer om Alderin Margareta Upptäckten...


Sök bästa pris på Alderin Margareta Upptäckten hos: