Albinsson Christian90-talet.se – Eller Vem …

Albinsson Christian90-talet.se – Eller Vem …
Albinsson Christian90-talet.se – Eller Vem …
Beskrivning av Albinsson Christian90-talet.se – Eller Vem …

90talet.se – boken för dig som växte upp under 90-talet

Det har blivit dags att återuppleva det årtionde då Sverige var bra på fotboll decenniet då internetmodemet installerades och fenomenet dokusåpa uppfanns.

Genom oerhört slumpartade djupdykningar i förra millenniets sista årtionde kan du uppleva allt från Killinggängets kreddiga väg in i de svenska mexitegelsvillorna till hur det gick till när Bert Karlsson och Ian Wachtmeister slog ideologiska volter i den svenska riksdagen.

Läs allt om 90-tals-legender som MacGyver Ludmila Engquist och Svullo. Smaka på tiden då en pepparkaksknarkande brun björn ansågs vara den absolut bästa barnunderhållningen och häpnas över att Christer Pettersson vek ut sig i den svenska porrtidningen Hustler.
Gör en resa tillbaka till ett Sverige då Gert Fylking skulle snygga till TV3:s tittarsiffror med tävlingen SM i lavemang och låt dig imponeras av hur Leif Loket Olsson mot alla odds lyckades få 93-åringar på äldrevården att lägga sina sista slantar på en bingolott.

Boken 90talet.se är skriven av de tre 80-talisterna Christian Albinsson Niclas Wikström och Fredrik Söder. De berättar med humor och allvar om hur deras generation blev som den blev.

Gillar boken som fan!
Fredrik Wikingsson

Läs mer om Albinsson Christian90-talet.se – Eller Vem …...


Sök bästa pris på Albinsson Christian90-talet.se – Eller Vem … hos: