Äkta vara/ Guide till oförfalskad mat

Äkta vara/ Guide till oförfalskad mat
Äkta vara/ Guide till oförfalskad mat
Beskrivning av Äkta vara/ Guide till oförfalskad mat

Vad är det egentligen vi stoppar i oss? Frågan släpper inte taget om de tiotusentals svenskar som läst Den hemlige kocken – det okända fusket med maten på din tallrik en bok som skakat livsmedelsindustrin i dess grundvalar. Runt middagsbord i fikarum på bloggar och i TV-kanalernas debattsoffor talas det som aldrig förr om den fejkade mat som vi varje dag lägger i kundvagnen. Vi konsumenter inser plötsligt att vi är grundlurade av de stora livsmedelskedjornas utbud rikt på tillsatser men fattigt på råvaror. Men vad ska man då äta är den givna följdfrågan från den omskakade matkunden. Och hur hittar man de genuina och oförfalskade livsmedlen? Är majskycklingen verkligen bättre? Finns det någon skinka värd namnet? Varifrån får laxen sin färg och vad innehåller egentligen fiskpinnarna? Svaren på dessa frågor och många fler ger Mats-Eric Nilsson i sin nya bok Äkta vara. Här bjuder han på fler avslöjanden av det utbredda matfusket och tipsar samtidigt om mängder av goda alternativ. Denna shoppingguide är en detaljerad genomgång av 200 livsmedel och förhoppningen är att den ska få följa med sina läsare ända in i butiken. Dessutom innehåller boken: – Så läser du en innehållsförteckning – Här är de vanligaste tillsatserna – Lär dig att genomskåda reklamspråket (Naturligt – Hemlagat etc.) – Vägvisare till märkesdjungeln (Krav Sigill Nyckelhål etc.) – Så styr butiken dina inköp

Läs mer om Äkta vara/ Guide till oförfalskad mat...


Sök bästa pris på Äkta vara/ Guide till oförfalskad mat hos: