Ahlström Josefin Lekfullt – Aktiviteter Ute…

Ahlström Josefin Lekfullt – Aktiviteter Ute…
Ahlström Josefin Lekfullt – Aktiviteter Ute…
Beskrivning av Ahlström Josefin Lekfullt – Aktiviteter Ute…

Sällan har jag mött någon bok som tilltalar ögat så som den här. Lekfullt rymmer en mängd aktiviteter både inne och ute (och i bilen)…Handledningarna har ett personligt tilltal och en pedagogisk finess i sina beskrivningar. Josefin Ahlströms syfte är att inspirera till aktiviteter och det syftet uppfyller boken med råge. (Bibliotekstjänst)

Stäng av TV:n och lek!

I din hand håller du en bok som vi hoppas ska inspirera dig till att bli lite lekfullare.

Tror du att man måste ha elektriska prylar för att leka med barn? Tänk om! Här kommer Lekfullt med en massa spännande lekar för både barn och vuxna men allra mest för barn såklart. Vad kan man göra med en bit kartong? Och är det verkligen möjligt att åka på bilsemester och bara höra skratt från baksätet?

Här finns både lekar som föräldrar och barn kan leka tillsammans och lekar där barnen pysslar på egen hand så att föräldrarna kan ta sig en välförtjänt paus.

Vad sägs om gamla klassiker som Burken Tvist eller Röda vita rosen en fin vårdag? Regnar det? Gör egen lera ha modevisning eller lek prylmemory! En vacker vinterdag kan ni bygga snölyktor eller utföra spännande snöexperiment! Och året runt kan man stänga in sig i köket och baka tillsammans. Lekfullt innehåller barnvänliga och smarriga recept. Vad sägs om syltkakor eller yoghurtglass?

Lekarna är utförligt beskrivna så det spelar ingen roll om du glömt bort hur man gjorde. Och lekarna passar för barn i alla åldrar. Nu finns inga ursäkter längre stäng av TV:n och lek!

Boken är rikt illustrerad i färg.

Massor av tips för den som vill göra sitt liv lite roligare! Klassiska lekar som kurragömma och hänga gubbe blandas med pysseltips eget memory och scrapbooking. Boken är fylld med lockande bilder och man bara längtar efter att få börja med lekarna. Passar för alla leksugna. (Hemmets veckotidning)

Läs mer om Ahlström Josefin Lekfullt – Aktiviteter Ute…...


Sök bästa pris på Ahlström Josefin Lekfullt – Aktiviteter Ute… hos: