Ahlström Josefin I Niqab På Stureplan

Ahlström Josefin I Niqab På Stureplan
Ahlström Josefin I Niqab På Stureplan
Beskrivning av Ahlström Josefin I Niqab På Stureplan

Christoffer är en framgångsrik börs-vd som har allt en man kan önska sig: En vacker fru en sportbil en ny båt och en lyxig våning på östermalm. Ändå är det något som skaver. Ett uppköp av ett bolag gör att Christoffer måste vara kvar i stan under semestern och arbeta. Under tiden är hustrun Mia och dottern Isabelle i skärgårdshuset.
En kvav sommarnatt går Christoffer över gränsen och köper sex av en prostituerad. Han blir tagen på bar gärning av polisen och åker fast. Nästa morgon ringer en journalist och ber om en kommentar till nattens händelse. Christoffer blir chockad när han konfronteras med att han har åkt fast. Hur kunde de veta? Han dras därefter in i en spiral av lögner svek och farliga handlingar.
I niqab på Stureplan är en begåvad roman och ett laddat relationsdrama om sex kärlek och svek. Om makt som förblindar och om en lögn och dess konsekvenser. Vi får följa med i Stockholms överklass och affärsvärld och får en unik inblick i dessa miljöer som författaren är väl förtrogen med.

Josefin Ahlström är bosatt med sin familj i Stockholm. I niqab på Stureplan är hennes debutroman. Hon är journalist och har tidigare arbetat på olika produktionsbolag som programutvecklare.

Läs mer om Ahlström Josefin I Niqab På Stureplan...


Sök bästa pris på Ahlström Josefin I Niqab På Stureplan hos: