Ahlstedt Mats Violinisten

Ahlstedt Mats Violinisten
Ahlstedt Mats Violinisten
Beskrivning av Ahlstedt Mats Violinisten

En liten flicka på Marstrand försvinner och länskriminalen i Göteborg sätter in alla resurser för att söka efter henne. Spaningarna leds av Fatima Wallinder en ung kriminalinspektör med rötterna i Somalia. Hon har inte bara kollegornas fördomar att kämpa emot. När flickan hittas mördad ställs hon inför sitt mest komplicerade fall hittills.
Samtidigt återvänder den världsberömda violinisten Beatrice Larsdotter till sitt hem i Göteborg för att vila ut efter en krävande utlandsturné. Men det blir inte som hon har tänkt sig. Någon förföljer henne. Långsamt förvandlas hennes liv till en mardröm.
Polisen utreder nu parallellt två fall av grov brottslighet vilka visar sig ha lika oväntade som dramatiska beröringspunkter.

Violinisten är den andra fristående delen i serien om Sören Högström och Fatima Wallinder vid länskriminalen i Göteborg nu i reviderad utgåva.

Djävulen sitter i detaljerna har det sagts och detaljrikedomen gör att denna roman blir fan så bra.
Jan Nygren Dast-Magazine

Ahlstedts deckare har både spänning och bra flyt och man har verkligen svårt att sluta vända blad.
Iwan Morelius Läst & Hört i Hängmattan

Ett rappt berättande kryddat med träffsäkra iakttagelser och en stundtals imponerande detaljrikedom. Polisarbetet känns trovärdigt och det är lätt att lockas med i den spännande jakten på mördaren.
Biblioteket i fokus

Underbar bok. Spänningen hålls i hela tiden.
Eva Bommelin Boktipset

Läs mer om Ahlstedt Mats Violinisten...


Sök bästa pris på Ahlstedt Mats Violinisten hos: