Aggeborn Lisa Ordet Är Ditt- Vardagsretorik …

Aggeborn Lisa Ordet Är Ditt- Vardagsretorik …
Aggeborn Lisa Ordet Är Ditt- Vardagsretorik …
Beskrivning av Aggeborn Lisa Ordet Är Ditt- Vardagsretorik …

En praktisk handbok i vardagsretorik
Ordet är ditt är en enkel handbok till den praktiska retorikens båda sidor. Här får du dels lära dig hur du talar och argumenterar bättre mer effektivt och snyggare för din sak men även hur du analyserar och förstår varför andra människor uttrycker sig som de gör.
I bokens första del ger författarna dig viktiga kunskaper om hur du bygger ett förtroende hittar argumenten och levererar dem på ett snyggt sätt Ja helt enkelt hur du på bästa sätt övertygar andra människor oavsett om det är på jobbet i bostadsrättsföreningen eller runt köksbordet.
I bokens andra del vänder vi på myntet och använder retorikens verktyg för att förstå hur andra försöker övertyga dig. Det handlar om att kritiskt kunna granska vad till exempel politiker säger vad reklam vill övertyga oss om att köpa eller att vad kollegan egentligen menar med skvallret runt fikabordet.

Lisa Aggeborn (född 1986) arbetar som retorikutbildare hos företaget Löfström Retorik. Hon är en uppskattad föreläsare men har också huvudansvaret för coachning och vägledning. Lisa brinner för kommunikation i allmänhet men är särskilt intresserad av hur bilder kan användas för att övertyga oss.

Totte Löfström (född 1985) grundade för några år sedan företaget Löfström Retorik där han arbetar som retorikutbildare med huvudansvaret för utbildningarna i hur man bemöter främlingsfientlighet. Han är mest intresserad av politisk retorik men arbetar också flitigt för att sprida förståelsen om hur bred och användbar retoriken är även i vardagen.

Läs mer om Aggeborn Lisa Ordet Är Ditt- Vardagsretorik …...


Sök bästa pris på Aggeborn Lisa Ordet Är Ditt- Vardagsretorik … hos: