Aflodal Henrik Whisky – Japan

Aflodal Henrik Whisky – Japan
Aflodal Henrik Whisky – Japan
Beskrivning av Aflodal Henrik Whisky – Japan

En bok om öriket Japan dess människor och aparta kultur. En bok om whiskyn som är bättre än allt annat. Men framförallt ett bokverk av en europé upp över öronen förälskad i japansk whisky vilse i en främmande kultur. Henrik Aflodal beger sig österut med sin känsliga näsa för raffinerade aromer sinnrika detaljer och färgsprakande historier. Provocerad av fantastisk whisky från fel del av världen är målet att ta reda på hur japanerna gör. Svaret är att Japan och Whisky är oförenligt. För en västerlänning går det bara inte att få ihop. Men vad gör det när whiskyn är så bra. Knip och njut. Läs och njut mångfalt mer. Gåtan om japansk whisky djupnar för varje sida. Kanpai!
Henrik Aflodal är Skandinaviens ledande whiskyexpert. Sedan år 2000 whiskyjournalist och författare på heltid. Startskottet var den engelskspråkiga Aflodals Whisky World som gavs ut i digitalformat. Ett storslaget bokverk om världswhisky med destillerier från Skottland Irland USA och Canada. 2007 kom Top 100 Single malts med ingående texter om de hundra främsta maltdestillerierna i världen rankade efter prestanda av författaren.
Henrik Aflodal är ofta anlitad provningsledare och föredragshållare såväl nationellt som internationellt. I egenskap av chefredaktör för nyhetssajten Whiskyspot.com bevakar han kontinuerligt whiskyvärlden. Som journalist skriver han bland annat i branschtidningar som svenska Aperitíf samt brittiska Drinks International. Aflodals Whisky Files är dagliga recensioner på nätet av alla typer av whisky snart 4000 sorter har passerat under hans näsa varav hundratalet japanska.

Läs mer om Aflodal Henrik Whisky – Japan...


Sök bästa pris på Aflodal Henrik Whisky – Japan hos: