Adolfsson Sophie Det Känns Konstigt Att Vakn…

Adolfsson Sophie Det Känns Konstigt Att Vakn…
Adolfsson Sophie Det Känns Konstigt Att Vakn…
Beskrivning av Adolfsson Sophie Det Känns Konstigt Att Vakn…

På jobbet som publikvärd på Dramaten står Anna längst ner i den strikt hierarkiska rangordningen både hos skådespelarna och hos den uppblåsta publiken. I Stockholms nattliv är hon drottning och favoritstammis på innekrogarna.
Hon är kåt. Jämt. På jobbet på Dramaten när hon festar vilt och hårt i Stockholmsnatten. Full och hög och härlig raggar hon sex. Med samma intensiva sinnliga närvaro ger hon sig hän dagen efter i stanken från sin bakfulla kropp när hon njutningsfullt skrapar bort de torkade resterna av kroppsvätskor från skötet.

Att läsa Sophie Adolfsson är chockerande men samtidigt befriande sällan beskrivs en ung kvinnas sexualitet som så rå och så naken helt utan någon önskan att behaga. Det bryter på alla sätt mot föreställningen om kvinnan som ett offer. Men Anna är heller inte alltigenom fri hon måste kämpa mot ångest som alla andra dessutom
har hon en gammal ouppklarad kärlek som hon måste besegra. Men hon gör det på sitt alldeles eget sätt

Det känns konstigt att vakna i sin egen säng är Sophie Adolfssons debutroman.

Obs: Parental Advisory: Explicit Content! Denna bok innehåller en stark och juicy onaniscen inne på Dramaten mitt under en föreställning.
Antagligen är det en sann historia så nästa gång du besöker Lejonkulan så tänk på var du sätter dig. Någon av plyschstolarna har slidsekret på sig.
Linda Skugge

Det värkte i kroppen när man läste och jag vred mig inombords och det kommer inte lämna NÅGON oberörd. Kan inte jämföra det med något jag tidigare läst. Satt och tänkte flera gånger ’åh gud GUD tack att jag är gay
och slipper tjejkroppar’ och det är ett jävligt bra betyg …
Frans Strandberg @transfrans

Läs mer om Adolfsson Sophie Det Känns Konstigt Att Vakn…...


Sök bästa pris på Adolfsson Sophie Det Känns Konstigt Att Vakn… hos: