Adami Zanyar Pittstim – 15 Berättelser Om At…

Adami Zanyar Pittstim – 15 Berättelser Om At…
Adami Zanyar Pittstim – 15 Berättelser Om At…
Beskrivning av Adami Zanyar Pittstim – 15 Berättelser Om At…

En antologi om knullhets och genuspiller om otrohet och slagsmål.I Pittstim berättar 15 killar sanningen om vad de gjort och varför. Killar som inte vill vara några goda förebilder men försöker vara ärliga om sånt som killar inte gärna pratar om.

Pittstim – en antologi om pissbomber skogsporr och kärlekvill föra ett samtal om hur det är att vara kille och hur olika killar kan vara. Redaktörerna Inti Chavez Perez och Zanyar Adami har bett 15 unga män några kända andra okända att skriva direkt till Sveriges unga killar om vilka villkor förväntningar och erfarenheter som unga killar bär runt på. Det handlar om våld otrohet kriminalitet kärlek sexualitet och taskig kvinnosyn. Här berättar både snälla killen och den fängelsedömde hårdingen den politiskt engagerade och den festglada fjollan. Alla berättar sanningen om vad de gjort och varför. Det som förenar dem är deras olikhet och att de bryter tabun om vad som är en god man. För vad är egentligen en man?

Försteredaktör
Inti Chavez Perez (f.1984) bor i Skärholmen i Stockholm. Grundade tidningen Macho som bland annat tog upp genusfrågor ur killars perspektiv har arbetat som sexualupplysare på RFSU och arbetar idag som journalist.

Andreredaktör
Zanyar Adami (f. 1981) bor i Bredäng i Stockhom. Grundade och var redaktör för tidningen Gringo och arbetar idag som skribent entreprenör och föreläsare.

Övriga skribenter
Kalle Berggren
Andrev Bergström
Dan Blomberg
Kristofer Folkhammar
Gustav Fridolin
Axel Gordh Humlesjö
Farao Groth
Andreas Gustavsson
David Hanna
Donny Hedlund
Jon Jordås
Baris Kayhan
Max Landergård

Läs mer om Adami Zanyar Pittstim – 15 Berättelser Om At…...


Sök bästa pris på Adami Zanyar Pittstim – 15 Berättelser Om At… hos: